rastajac - 2009-02-16 19:11:19

Składniki:
5 białek
250 dag cukru pudru

Sposób przygotowania:
Białka ubić, potem dosypać cukru pudru i ubić na sztywno. Na nasmarowaną brytfannę wkładać beziki łyżeczką lub wyciskać narzędziem do dekorowania tortu. Suszyć 2-3 godziny w ciepłym piekarniku. Polecam również spróbować z różnymi polewami (szczególnie czekoladową).


Moja ocena: 8,5/10!

http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/2793_org.jpg

~WdR~ - 2009-02-16 19:50:28

za to ja mam zamiar sprobowac tego specjału i wiem, że czasu nie zmarnuje :D

Diaanka - 2009-02-17 14:25:05

Gdy robiłam mi opadło wszystko... ;( hehehe :D ale ogólnie są  dobre. 6.

www.pokemon-zlap-je-wszystkie.pun.pl www.bsrteam.pun.pl www.naruto5.pun.pl www.samochud-fan.pun.pl www.wiedzminpbf.pun.pl